Sokoksen ikkunagallerian lokakuun taiteilija on Juha Pitkänen

Lokakuun 2021 taiteilijana Sokoksen ikkunagalleriassa on Juha Pitkänen akvarellitriptyykillään "Suurenmoinen viimeinen päivä."

Juha Pitkänen kertoo teoksestaan: "Minulla on tässä kolmen akvarelliteoksen kokonaisuus, josta muodostuu triptyykki. Tämä kertoo elämästä omasta näkökulmastani ja kristillisestä näkökulmasta syntymästä kuolemaan ja sitten kuoleman jälkeiseen elämään. Tämän teoksen kokonaisuuden nimi on "Suurenmoinen viimeinen päivä".

Katso video näyttelystä alta.

Sokoksen Ikkunagalleria on Joensuun taiteilijaseura ry:n taidegalleria, joka toimii Sokos tavaratalon Rantakadun puoleisessa näyteikkunassa. Maksuttoman ikkunagallerian tarjoaminen Joensuun taiteilijaseuran käyttöön on yksi PKO:n käytännön teko maakunnan hyväksi.

Joensuun taitelijaseuran Ikkunagalleria on toiminut jo vuodesta 2015 ja kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä on ehditty siinä pitää jo yli 70. Näyttelyiden teokset ovat lainattavissa tai ostettavissa Joensuun taidelainaamosta taidekeskus Ahjosta osoitteessa Kirkkokatu 23, 80100 Joensuu.

Maksuttoman ikkunagallerian tarjoaminen Joensuun taiteilijaseuran käyttöön on yksi PKO:n käytännön teko maakunnan hyväksi

Lisätietoja: http://www.joensuuntaiteilijaseura.fi

Tehdään yhdessä Pohjois-Karjalasta entistä parempi paikka elää!

Kuvat

Videot