Henkeen ja vereen pohjoiskarjalainen

Kaikki mitä teemme, on tehty omistajiamme varten. Olemme luoneet toiminnallamme yhteistä hyvää maakuntaan jo yli 100 vuoden ajan ja samalla polulla aiomme jatkaa myös tulevaisuudessa.

PKO tuo palveluita ja investoi sinne, missä ihmiset liikkuvat ja missä he haluavat elää. Olemme siellä, missä ihmiset ovat. Palveluntarjontamme ohella olemme mukana mahdollistamassa eläväistä ja viihtyisää Pohjois-Karjalaa. Ilosaarirockin, Osuuskaupparockin, Kihaus folkin, Lieksa brass weekin ja Nallerockin kaltaiset tapahtumat varmistavat, että Pohjois-Karjala kiinnostaa maakunnan ja Suomen rajojenkin ulkopuolella.

Rahat jäävät maakuntaan

Me PKO:lla uskomme vahvasti siihen, että nykypäivän yrityksellä pitää olla muitakin arvoja kuin voitontavoittelu. Osuustoiminnassamme on arvopohja kunnossa, sillä perustehtävänämme on luoda yhteistä hyvää tuottamalla palveluita ja etuja omistajille sekä edistämällä maakuntamme elinvoimaisuutta. Vuosien varrella jokainen käyttämämme euro on löytänyt tiensä takaisin maakunnan yhteiseksi hyväksi. Maksamalla veroja, investoimalla, työllistämällä, suosimalla paikallisia tuottajia ja palkitsemalla omistajiamme pidämme huolen siitä, että PKO:sta hyötyy koko maakunta.

Pyrimme kehittämään jatkuvasti palveluverkostoamme Pohjois-Karjalassa ja pidämme huolta siitä, että asiakasomistajamme voivat nauttia laadukkaista tuotteista, edullisesta ruokakorista, kattavista tuote-eduista ja esimerkiksi maksuttomista pankkipalveluista. Kun yhä useampi on päättänyt asioida PKO:lla, tuloksemme kasvaa. Hyvästä tuloksestamme haluamme kiittää heitä, jotka ovat hyvän tuloksemme takana – eli tietenkin asiakasomistajia. Ylijäämänpalautuksella palkitaan osuuskaupan omistajia eli tavallisia pohjoiskarjalaisia kuluttajia. Itse asiassa PKO on ollut bonustelevien talouksien palkitsemisessa osuuskaupoista paras tai toiseksi paras jo vuodesta 1998 lähtien.

Kuvat