Työtä Pohjois-Karjalasta -merkki

Tunnistat paikalliset tuotteet Työtä Pohjois-Karjalasta -merkistä hyllynreunassa.

 

Pidetään yhdessä Pohjois-Karjalan puolta!

Kotimaisten ja erityisesti vielä pohjoiskarjalaisten tuotteiden menekin edistäminen on meille sydämen asia. Siksi merkitsemme marketeissamme pohjois-karjalaiset tuotteet Työtä Pohjois-Karjalasta -hyllynreunamerkillä. Näin valinta paikallisen työn ja tuotteiden puolesta on mahdollisimman helppo tehdä. Työtä Pohjois-Karjalasta-merkki kertoo, että tuote on tuotettu tai jalostettu Pohjois-Karjalassa. Myymissämme ruokatuotteissa kotimaisuusaste on peräti 80 prosenttia! 

Heinosen Leipomo Oy

Heinosen Leipomo on vanhin paikallinen leipomo. 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisien ja lähialueella asuvien elämään. Hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Uusin suosikkituote on runsaskuituinen siivutettu Kauraleipä.

Hirvosen Peruna Oy

Puhtaasti pohjoiskarjalaista perunaa Liperistä.

Joen Leipurit Oy

Joen Leipurit leipoo lähellä leivottuja, tuoreita leipomotuotteita Pohjois-Karjalassa. Leipomomyymälästämme saat aina tuoreet leivät, patongit, vesirinkelit, kukot ja karjalanpiirakat sekä makeat pullat ja wienerit.

Kontiomehu Oy

Elämän parhaisiin juhlahetkiin kannattaa varata parhaat juhlajuomat. Monet ovat jo valinneet alkoholittomat kuohujuomamme, jotka valmistetaan puhtaista luonnon antimista Pohjois-Karjalassa. Niiden raikas ja ainutlaatuinen makuelämys hurmaa vauvasta vaariin jo ensikulauksesta lähtien. Tutustu tuotteisiimme ja tutustu meihin!

Porokylän Leipomo

Porokylän Leipomo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet käsintehtyihin leipomotuotteisiin, joita leivomme herkullinen maku, tasainen laatu ja hyvä palvelu edellä.

Puruveden Savukala Oy

Puruveden Savukalan ohjenuorana on perustamisesta alkaen ollut suomalaisuus ja laatu. Nykyiset kalasavustamon yrittäjät, Mikko ja Eveliina Jokinen pitävät näitä asioita edelleen yrityksen kulmakivinä. Puruveden Savukala on suomalainen perheyritys.

Vatasen kanala

Vapaiden ja onnellisten kanojen munia - Niina ja Mika Vatasen lattiakanalassa Kiihtelysvaaran Uskalin kylässä on yli 10 000 kanaa, jotka ruokitaan oman pellon viljalla. Munat kerätään kahdesti päivässä ja toimitetaan suoraan tilalta maakunnan myymälöihin. Kuluttajat saavat tuoretta ja puhdasta lähiruokaa, jonka laatu ja maku ratkaisevat.

Valio

Valio Oy on meijeri ja ruokatalo, jonka omistavat suomalaiset maitotilat. Joensuun tehtaalla tuotetaan mm. Polar-juustoa.

Viherkaste Oy

Viherkaste Oy on perheyritys joka sijaitsee Liperin Ylämyllyllä. Kasvihuoneissamme kasvatetaan salaattia ja tuotteitamme löytyy ympäri Suomea.